Emberöltő

Alapítvány

5540 Szarvas, Kossuth u. 56-58.

Adószám: 18390423-1-04

Emberöltő Alapítvány

Tanodáink

Alapítványunk két tanodát működtet: Szarvason a Csodaszarvas Tanodát és Békésszentandráson a Csillagtúra Tanodát.

A célcsoport a szarvasi illetve békésszentandrási lakhelyű 10-18 éves, 5-12 évfolyamos hátrányos helyzetű vagy halmozottan hátrányos helyzetű tanulók, akik tankötelezettségüknek folyamatosan eleget tesznek és igyekeznek megfelelni a tanulmányi elvárásoknak. Célcsoport még a 6-10 éves alsó osztályos hátrányos helyzetű vagy halmozottan hátrányos helyzetű tanulók is, akik a jövőben amúgy is célcsoport korosztály lesznek. Az ő bevonásuk már csak azért is fontos, mert bár Szarvason működik Biztos Kezdet Gyermekház program, annak célcsoportja 0-6 éves hátrányos helyzetű gyerekek, így a 6-10 éves korosztályú gyermekek fejlesztésére, hátrányaik leküzdésére semmilyen alternatív lehetőség nincs városunkban.

Csodaszarvas Tanoda

SZARVAS

Csillagtúra Tanoda

BÉKÉSSZENTANDRÁS

Tanoda hírek

Alapítványi hírek

Csillagtúra Tanoda- ONLINE oktatás – ügyesek vagyunk

Az online oktatáshoz alkalmazkodva a tanórákon történő részvételi lehetőséghez biztosítottuk a technikai hátteret és az internet elérést a segítő munkatársak jelenléte mellett.A tanodásainknak szaktanáraink, munkatársaink segítséget tudtak nyújtani a tananyag feldolgozásában, megértésében a lemaradások pótlásában, felzárkóztatásban.

Alapítványi hírek

Csillagtúra Tanoda- 2021. HÚSVÉT

A Húsvéti Nyuszival egyeztetve 🙂  meglepetés húsvéti ajándékcsomagot állítottunk össze, ezzel is segítve a tanodás gyermekek családjait.

Alapítványi hírek

Csillagtúra Tanoda- 2021. MÁRCIUS 15.

Március 15-én kicsit formabontó módon egy szabadtéri pizza party keretében emlékeztünk meg a Nemzeti Ünnepünkről.

Alapítványi hírek

Mikulás nap a Csillagtúra Tanodában

Minden gyermek jó volt az idei évben is, így mindenki kapott egy édességgel teli Mikulás csomagot.
Kicsik és nagyok nagy izgalommal várták, a vírus helyzetre való tekintettel nem lehetett találkozni a fehér szakállassal.

Alapítványi hírek

Mikulás nap a Csodaszarvas Tanodában

Rendkívüli Mikulás nap volt a mostani, a Mikulás a Szarvasi Család- és Gyermekjóléti Központ udvarán felállított sátrában volt megtartva, vírus helyzetre való tekintettel nem lehetett találkozni a fehér szakállassal, de meghagyta, hogy minden gyermek jó volt az idei évben is, így mindenki kapott egy édességgel teli Mikulás csomagot.

Alapítványi hírek

Töknap a Csodaszarvas Tanodában

Délután a tökfaragásé volt a főszerep. Szülőkkel közösen faragtak vicces, rémisztő formákat a lámpásoknak, melyet haza is vihették a tanodás gyermekek és otthon is ijesztgethették velük a szellemeket a hónap végén.

Uncategorized

Halloween a Csillagtúra Tanodában

Mi is szerettük volna a gyerekeknek egy kis szórakozást vinni a mindennapokba, ezért az őszi szünet második napját tökfaragással és csoki gyűjtéssel töltöttük.

Alapítványi hírek

Csillagtúra tanodások a Sport és Vitamin napon

2020. augusztusában megrendezésre került Békésszentandráson a Sport és Vitamin nap, immár a XIV. alkalommal a Bencsik Mihály Sporttelepen, melyen mi is részt vettünk.