Mikulás nap a Csodaszarvas Tanodában

Idén is járt a Tanodánkban a Télapó.

Rendkívüli Mikulás nap volt a mostani, a Mikulás a Szarvasi Család- és Gyermekjóléti Központ udvarán felállított sátrában volt megtartva, vírus helyzetre való tekintettel nem lehetett találkozni a fehér szakállassal, de meghagyta, hogy minden gyermek jó volt az idei évben is, így mindenki kapott egy édességgel teli Mikulás csomagot.

Tanodás gyerekek kitölthettek egy játékos kvízt. Jó hangulatot teremtett a sok gyerekhang és a karácsonyi zene, a meleg tea és a finom szendvics.

Ezúton is szeretnénk minden gyermek és családja számára kellemes várakozást, és boldog karácsonyi ünnepeket kívánni!

Csillagtúra Tanoda- ONLINE oktatás – ügyesek vagyunk

Az online oktatáshoz alkalmazkodva a tanórákon történő részvételi lehetőséghez biztosítottuk a technikai hátteret és az internet elérést a segítő munkatársak jelenléte mellett.A tanodásainknak szaktanáraink, munkatársaink segítséget tudtak nyújtani a tananyag feldolgozásában, megértésében a lemaradások pótlásában, felzárkóztatásban.

Csillagtúra Tanoda- 2021. HÚSVÉT

A Húsvéti Nyuszival egyeztetve 🙂  meglepetés húsvéti ajándékcsomagot állítottunk össze, ezzel is segítve a tanodás gyermekek családjait.