Híreink, eseményeink

Gyermeknap 2019

Az Emberöltő Alapítvány és a Családsegítő- Gyermekjóléti Intézmény dolgozó is külön készültek erre a délutánra. A Gondozási Központ dolgozói limonádéval kedveskedett ebben a melegben.

Szertelen nyarat kívánunk a KEF-el együtt Mi is

Készültek egy egészségfejlesztő társasjátékkal is, a Védőnői Szolgálat munkatársai egészség– és kábítószerteszttel, alkoholtotóval és ehhez hasonló feladatlapokkal várták a diákokat, de ott volt az Emberöltő Alapítvány, a Babilon TSE, és a bűnmegelőzési szolgálatok, a rendőrség és a polgárőrség is.

Tanoda az alsósokkal

A Tanoda program során elsődleges célcsoport a járásban élő 10-18 éves, 5-8 évfolyamon általános és 9-12 évfolyamon középfokú oktatási intézményekben tanuló diákok, akik hátrányos vagy halmozottan hátrányos helyzetben élnek, gyermekvédelmi gondoskodás alatt állnak, illetve roma származásúak. De gondolva a folytatásra, teret szerettünk volna adni az alsós tagozatos gyerekeknek is.

elolvasom »

Legyen idén is SZERtelen nyarunk!

A Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat, valamint az Emberöltő Alapítvány, akik egyebek mellett kötélhúzással, társasjátékkal, részeg szemüveggel, családról készült rajzzal, zumbával és arcfestéssel csalogatták a gyerekeket. A részvevők valamennyi állomás teljesítése esetén ajándékot kaptak.