Csillagtúra tanodások a Sport és Vitamin napon

2020. augusztusában megrendezésre került Békésszentandráson a Sport és Vitamin nap, immár a XIV. alkalommal a Bencsik Mihály Sporttelepen, melyen mi is részt vettünk.

Az évről-évre egyre színesebb programjai a táplálkozásra való odafigyelés, a rendszeres testmozgás és lelki harmónia fontosságára hívják fel a figyelmet. A meghívott szakemberek előadásaiból hasznos információkhoz juthatunk, ”versenyeken” mérhetjük össze erőnlétünket, gyorsaságunkat és megismerkedhetünk új mozgásformákkal, sportágakkal.

Egész nap vérnyomás, vércukor, testtömeg index mérés, ugrálóvár, arcfestés, lufihajtogatás,  kültéri társasjátékok, sárkányhajózás és foci meccsek várják a látogatókat mely idő alatt a csapatok finom ételekkel nyűgözik le a zsűrit.

Csapatunk szép helyezést hozott el a főző versenyről.

Csillagtúra Tanoda- ONLINE oktatás – ügyesek vagyunk

Az online oktatáshoz alkalmazkodva a tanórákon történő részvételi lehetőséghez biztosítottuk a technikai hátteret és az internet elérést a segítő munkatársak jelenléte mellett.A tanodásainknak szaktanáraink, munkatársaink segítséget tudtak nyújtani a tananyag feldolgozásában, megértésében a lemaradások pótlásában, felzárkóztatásban.

Csillagtúra Tanoda- 2021. HÚSVÉT

A Húsvéti Nyuszival egyeztetve 🙂  meglepetés húsvéti ajándékcsomagot állítottunk össze, ezzel is segítve a tanodás gyermekek családjait.