Csillagtúra tanodások a Sport és Vitamin napon

2020. augusztusában megrendezésre került Békésszentandráson a Sport és Vitamin nap, immár a XIV. alkalommal a Bencsik Mihály Sporttelepen, melyen mi is részt vettünk.

Az évről-évre egyre színesebb programjai a táplálkozásra való odafigyelés, a rendszeres testmozgás és lelki harmónia fontosságára hívják fel a figyelmet. A meghívott szakemberek előadásaiból hasznos információkhoz juthatunk, ”versenyeken” mérhetjük össze erőnlétünket, gyorsaságunkat és megismerkedhetünk új mozgásformákkal, sportágakkal.

Egész nap vérnyomás, vércukor, testtömeg index mérés, ugrálóvár, arcfestés, lufihajtogatás,  kültéri társasjátékok, sárkányhajózás és foci meccsek várják a látogatókat mely idő alatt a csapatok finom ételekkel nyűgözik le a zsűrit.

Csapatunk szép helyezést hozott el a főző versenyről.

Gyermeknap 2019

Az Emberöltő Alapítvány és a Családsegítő- Gyermekjóléti Intézmény dolgozó is külön készültek erre a délutánra. A Gondozási Központ dolgozói limonádéval kedveskedett ebben a melegben.

Szertelen nyarat kívánunk a KEF-el együtt Mi is

Készültek egy egészségfejlesztő társasjátékkal is, a Védőnői Szolgálat munkatársai egészség– és kábítószerteszttel, alkoholtotóval és ehhez hasonló feladatlapokkal várták a diákokat, de ott volt az Emberöltő Alapítvány, a Babilon TSE, és a bűnmegelőzési szolgálatok, a rendőrség és a polgárőrség is.