Emberöltő

Alapítvány

5540 Szarvas, Kossuth u. 56-58.

Adószám: 18390423-1-04

Emberöltő Alapítvány

Csillagtúra Tanoda- ONLINE oktatás – ügyesek vagyunk

Author picture

A Csillagtúra Tanoda a COVID járvány idején a járványügyi szabályoknak megfelelően csak korlátozott létszámban tudta fogadni a diákokat.

Az online oktatáshoz alkalmazkodva a tanórákon történő részvételi lehetőséghez biztosítottuk a technikai hátteret és az internet elérést a segítő munkatársak jelenléte mellett.A tanodásainknak szaktanáraink, munkatársaink segítséget tudtak nyújtani a tananyag feldolgozásában, megértésében a lemaradások pótlásában, felzárkóztatásban.

A folyamatosan nálunk tanuló diákoknál megfigyelhető volt, hogy nem maradtak el a házi feladatok beküldésével és könnyebben megértették a tananyagot is a gyakorlásnak köszönhetően.

Az elért jó eredményeknek a tanodás gyerekekkel együtt örültünk!

Természetesen a tanulás mellett, lehetőség nyílt a pihenésre is az óraközi szünetekben, illetve a délutáni időszakban. Az udvaron szabadtéri játékok, hinta, mászóka és labdázási lehetőség is rendelkezésre állt.

Bízunk benne, hogy hamarosan nagyobb létszámú közösségi programjainkon újra találkozhatunk

Addig is, vigyázzatok magatokra!

Olvasásra ajánljuk még

Barkácsoljunk valamit

Technikai foglalkozások keretében a gyerekek barkácsolni, papírból hajtogatni szoktak az egyik önkéntes kollégánkkal.

Csodaszarvas Tanoda Mix

Napi szinten zajló tantárgyi korrepetálásokkal, tanulásuk támogatásával, iskolai lemorzsolódást megelőző programokkal ösztönözzük tanulóinkat a tanulásra, továbbtanulásra.