Emberöltő

Alapítvány

5540 Szarvas, Kossuth u. 56-58.

Adószám: 18390423-1-04

Emberöltő Alapítvány

Víz világnapja – Sport program a Csillagtúra Tanodában

Március 25-én kerékpárra ültünk a gyerekekkel miután kijöttek a napköziből. Az iskolánál találkoztunk és kibicikliztünk a fövény strandra, megnéztük a Holt-Köröst. A vizet már felengedték, a part, a víz és a környéke szép tiszta volt. Leültünk az asztalokhoz, hogy beszéljünk az ivóvízről, és hogy miért nem szabad pocsékolni. A gyerekek ügyesek voltak, tudták vigyázni kell erre a nélkülözhetetlen kincsre! Beszéltünk arról is miért fontos, hogy ne dobáljunk szemetet a Körösbe, hiszen nyáron a nagy melegben jó megmártózni, úszni benne.

Ezután következett az uzsonna, amit finom friss vízzel leöblítettek a gyerekek.

Nagyon szép, a nem régen felavatott játszótér. A kisebb gyerekek birtokba is vették, a nagyok láb tengó bajnokságot rendeztek. Estére mindenki jól elfáradt, biciklire ültünk, hazafelé vettük az irányt.

Békésszentandrás, 2022.03.25.

Dr. Mótyán Pálné
tanoda munkatárs

Olvasásra ajánljuk még

Húsvéti családi nap a Csillagtúra Tanodában – 2022. 04. 28.

Készítettünk díszes tojásokat hungarocelből, amit hurkapálcára szúrtunk. Volt, aki tojást festett, ablakdíszt készített, kifestőt színezett. Sütöttünk húsvéti kalácsot, és még volt 2 féle sütemény, amit a gyerekek segítségével  készítettünk el.

Tavaszi szünet a Csodaszarvas Tanodában

A tavaszi szünetben reggel nyolctól délután négy óráig lehettek itt a gyerekek, ez idő alatt háromszori étkezést, sok gyümölcsöt, zöldséget biztosítottunk számukra.