Emberöltő

Alapítvány

5540 Szarvas, Kossuth u. 56-58.

Adószám: 18390423-1-04

Emberöltő Alapítvány

Víz világnapja – Sport program a Csillagtúra Tanodában

Author picture

Március 25-én kerékpárra ültünk a gyerekekkel miután kijöttek a napköziből. Az iskolánál találkoztunk és kibicikliztünk a fövény strandra, megnéztük a Holt-Köröst. A vizet már felengedték, a part, a víz és a környéke szép tiszta volt. Leültünk az asztalokhoz, hogy beszéljünk az ivóvízről, és hogy miért nem szabad pocsékolni. A gyerekek ügyesek voltak, tudták vigyázni kell erre a nélkülözhetetlen kincsre! Beszéltünk arról is miért fontos, hogy ne dobáljunk szemetet a Körösbe, hiszen nyáron a nagy melegben jó megmártózni, úszni benne.

Ezután következett az uzsonna, amit finom friss vízzel leöblítettek a gyerekek.

Nagyon szép, a nem régen felavatott játszótér. A kisebb gyerekek birtokba is vették, a nagyok láb tengó bajnokságot rendeztek. Estére mindenki jól elfáradt, biciklire ültünk, hazafelé vettük az irányt.

Békésszentandrás, 2022.03.25.

Dr. Mótyán Pálné
tanoda munkatárs

Olvasásra ajánljuk még

Barkácsolás 2023

Idén új lehetőséggel bővült a szabadidő hasznos eltöltése: tanodánk barkács állványokat kapott, hozzá barkács eszközöket

Kézműves foglalkozások 2023.

Az ősz és az év végi ünnepvárás időszaka alatt számos alkalmat kínáltunk tanodás gyermekeink számára, hogy ügyeskedjenek, kibontakoztathassák kreativitásukat.