Víz világnapja – Sport program a Csillagtúra Tanodában

Március 25-én kerékpárra ültünk a gyerekekkel miután kijöttek a napköziből. Az iskolánál találkoztunk és kibicikliztünk a fövény strandra, megnéztük a Holt-Köröst. A vizet már felengedték, a part, a víz és a környéke szép tiszta volt. Leültünk az asztalokhoz, hogy beszéljünk az ivóvízről, és hogy miért nem szabad pocsékolni. A gyerekek ügyesek voltak, tudták vigyázni kell erre a nélkülözhetetlen kincsre! Beszéltünk arról is miért fontos, hogy ne dobáljunk szemetet a Körösbe, hiszen nyáron a nagy melegben jó megmártózni, úszni benne.

Ezután következett az uzsonna, amit finom friss vízzel leöblítettek a gyerekek.

Nagyon szép, a nem régen felavatott játszótér. A kisebb gyerekek birtokba is vették, a nagyok láb tengó bajnokságot rendeztek. Estére mindenki jól elfáradt, biciklire ültünk, hazafelé vettük az irányt.

Békésszentandrás, 2022.03.25.

Dr. Mótyán Pálné
tanoda munkatárs

Barkácsolás 2023

Idén új lehetőséggel bővült a szabadidő hasznos eltöltése: tanodánk barkács állványokat kapott, hozzá barkács eszközöket

Kézműves foglalkozások 2023.

Az ősz és az év végi ünnepvárás időszaka alatt számos alkalmat kínáltunk tanodás gyermekeink számára, hogy ügyeskedjenek, kibontakoztathassák kreativitásukat.