Emberöltő

Alapítvány

5540 Szarvas, Kossuth u. 56-58.

Adószám: 18390423-1-04

Emberöltő Alapítvány

Húsvétváró tojásfestés – családi nap a Csodaszarvas Tanodában

Author picture

Húsvét előtt, április 13-án, szerdán szép számmal gyűltek össze tanodás gyerekeink közös tojásfestésre. Annak ellenére, hogy kora délután volt, néhány szülő is részt vett, bár volt aki később csatlakozott gyermekéhez.

Ízletes sonkás szendviccsel, frissen facsart citrommal készült limonádéval, gyümölccsel vártuk a gyerekeket és szüleiket. Várakozás alatt a korán jövőkkel elkészítettük a húsvéti ablak dekorációt is, melyet előzőleg, kézműves foglalkozás keretében alkottunk meg. Vendégünk volt Lestyan György, akinek a segítségével kipróbálhattuk az írókás tojásfestést.

Gyönyörű aranyporral beszórt tojásokat vihettek haza gyermekeink, volt aki többet is festett.  Szavaztunk a legszebb tojásra, de mindegyik szép volt.Vendégünk értékelte a legszebb tojásokat.Vidáman, jó hangulatban telt a délután.

Olvasásra ajánljuk még

Gyermeknap Békésszentandráson

Békésszentandrás Nagyközség Önkormányzata 2024. június 16-án rendezte meg a településen a Gyermeknapot, melyen az Emberöltő Alapítvány Csillagtúra Tanoda is részt vett.

Barkácsoljunk valamit

Technikai foglalkozások keretében a gyerekek barkácsolni, papírból hajtogatni szoktak az egyik önkéntes kollégánkkal.

Csodaszarvas Tanoda Mix

Napi szinten zajló tantárgyi korrepetálásokkal, tanulásuk támogatásával, iskolai lemorzsolódást megelőző programokkal ösztönözzük tanulóinkat a tanulásra, továbbtanulásra.