Emberöltő

Alapítvány

5540 Szarvas, Kossuth u. 56-58.

Adószám: 18390423-1-04

Emberöltő Alapítvány

Húsvétváró tojásfestés – családi nap a Csodaszarvas Tanodában

Húsvét előtt, április 13-án, szerdán szép számmal gyűltek össze tanodás gyerekeink közös tojásfestésre. Annak ellenére, hogy kora délután volt, néhány szülő is részt vett, bár volt aki később csatlakozott gyermekéhez.

Ízletes sonkás szendviccsel, frissen facsart citrommal készült limonádéval, gyümölccsel vártuk a gyerekeket és szüleiket. Várakozás alatt a korán jövőkkel elkészítettük a húsvéti ablak dekorációt is, melyet előzőleg, kézműves foglalkozás keretében alkottunk meg. Vendégünk volt Lestyan György, akinek a segítségével kipróbálhattuk az írókás tojásfestést.

Gyönyörű aranyporral beszórt tojásokat vihettek haza gyermekeink, volt aki többet is festett.  Szavaztunk a legszebb tojásra, de mindegyik szép volt.Vendégünk értékelte a legszebb tojásokat.Vidáman, jó hangulatban telt a délután.

Olvasásra ajánljuk még

Húsvéti családi nap a Csillagtúra Tanodában – 2022. 04. 28.

Készítettünk díszes tojásokat hungarocelből, amit hurkapálcára szúrtunk. Volt, aki tojást festett, ablakdíszt készített, kifestőt színezett. Sütöttünk húsvéti kalácsot, és még volt 2 féle sütemény, amit a gyerekek segítségével  készítettünk el.

Tavaszi szünet a Csodaszarvas Tanodában

A tavaszi szünetben reggel nyolctól délután négy óráig lehettek itt a gyerekek, ez idő alatt háromszori étkezést, sok gyümölcsöt, zöldséget biztosítottunk számukra.