Pályázati sikerek

Részt vettünk a Tesco „ Ön választ, mi segítünk” pályázati programjának 9. és 10. fordulóján is. Alapítványunk mindkét pályázatban második helyezést ért el. A 9. forduló nyereményéből tanodánk csocsóasztalt vásárolt, mely nagy sikert aratott tanodás gyermekeink körében. Az iskolai felzárkóztatás és szocializációs nevelés mellett fontos számunkra, hogy a gyerekek az itt töltött szabad idejüket  ingergazdag környezetben, önfeledt játékkal töltsék. Ehhez tanodánkban számtalan szórakoztató, fejlesztő-és mozgásos társasjáték  is rendelkezésükre áll. Ezek egészültek ki most a csocsóasztallal gyermekeink nagy örömére.
Házi könyvtárunk igen sok gyermek-és ifjúsági regényt, természettudományi, történelmi olvasmányt tartalmaz, mely szintén a szabadidő hasznos és kellemes eltöltését szolgálja.
A Tesco pályázat 10. fordulójának nyereményéből a tanoda Tulipános Közösségi Házába vásárolunk kültéri medencét, hogy a nyári szünidő még vidámabban teljen majd.

Húsvéti családi nap a Csillagtúra Tanodában – 2022. 04. 28.

Készítettünk díszes tojásokat hungarocelből, amit hurkapálcára szúrtunk. Volt, aki tojást festett, ablakdíszt készített, kifestőt színezett. Sütöttünk húsvéti kalácsot, és még volt 2 féle sütemény, amit a gyerekek segítségével  készítettünk el.

Tavaszi szünet a Csodaszarvas Tanodában

A tavaszi szünetben reggel nyolctól délután négy óráig lehettek itt a gyerekek, ez idő alatt háromszori étkezést, sok gyümölcsöt, zöldséget biztosítottunk számukra.