Emberöltő

Alapítvány

5540 Szarvas, Kossuth u. 56-58.

Adószám: 18390423-1-04

Emberöltő Alapítvány

Nőnapi készülődés , családi nap

2022.03.04-én tartottuk meg a nőnapi kézműves foglalkozásunkat, egyben családi napot is rendeztünk. Ezen a napon nem csak Apukák hanem Anyukák is részt vettek.

Papírból készítettünk csodaszép színes virágokat. Nagy volt a lelkesedés, volt aki négyet is csinált, anyának, testvérnek, nagymamának, szomszédnak. Virág készítés közben volt alkalmunk beszélgetni a gyerekekkel, szülőkkel, ami hasznosnak bizonyult. Sokat megtudtunk a családokról, szokásaikról, gondjukról, problémáikról.

Miután elkészült a sok szép színes virág, jött a meglepetés! Palacsintát kapott mindenki uzsonnára, volt lekváros és nutellás. Aki akart megsüthette a magáét, volt aki olyan ügyes volt, hogy fel tudta dobni, és nem ragadt a plafonra! Persze mindezt felnőtt felügyelete mellett!

Nagyon jól szórakozott mindenki, fáradtan mentek haza!

Olvasásra ajánljuk még

Húsvéti családi nap a Csillagtúra Tanodában – 2022. 04. 28.

Készítettünk díszes tojásokat hungarocelből, amit hurkapálcára szúrtunk. Volt, aki tojást festett, ablakdíszt készített, kifestőt színezett. Sütöttünk húsvéti kalácsot, és még volt 2 féle sütemény, amit a gyerekek segítségével  készítettünk el.

Tavaszi szünet a Csodaszarvas Tanodában

A tavaszi szünetben reggel nyolctól délután négy óráig lehettek itt a gyerekek, ez idő alatt háromszori étkezést, sok gyümölcsöt, zöldséget biztosítottunk számukra.