Mikulás – családi nap a Csillagtúra Tanodában 2021. december 03.

A Mikulás nap alkalmából családi napot szerveztünk a tanodában.

Kora délután érkeztek a tanodás gyerekek és a családok, testvérek, szülők.

A Télapó is megérkezett és meghozta a csomagokat is amit a Tanoda munkatársak segítettek szétosztani a gyerekeknek. Minden gyermek örömmel fogadta a csomagot.

Virgácsot senki nem kapott. Mindenki jól szórakozott. Nagyon vidám, jó hangulatú délutánunk volt.  🙂

Húsvéti családi nap a Csillagtúra Tanodában – 2022. 04. 28.

Készítettünk díszes tojásokat hungarocelből, amit hurkapálcára szúrtunk. Volt, aki tojást festett, ablakdíszt készített, kifestőt színezett. Sütöttünk húsvéti kalácsot, és még volt 2 féle sütemény, amit a gyerekek segítségével  készítettünk el.

Tavaszi szünet a Csodaszarvas Tanodában

A tavaszi szünetben reggel nyolctól délután négy óráig lehettek itt a gyerekek, ez idő alatt háromszori étkezést, sok gyümölcsöt, zöldséget biztosítottunk számukra.