Változatos programok a Csodaszarvas Tanodában – tavaszi szünidő

Az ötnapos tavaszi szünet idején sok család választotta az egész napos tanodai gyermekfelügyelet lehetőségét. Igyekeztünk változatos programokkal megtölteni ezt az időszakot is. Húsvéti szokásokról néztünk kisfilmeket az interaktív táblán, majd kvíz kérdésekre válaszolva mutatták meg, ki mennyire figyelt. Jártunk a városi könyvtárban, ahol kézműves foglalkozáson is részt vettünk. Gyümölcs- és zöldségsalátát készítettünk, süteményt, palacsintát sütöttünk. Sokat voltunk játszótereken, levegőn, Liget- túra keretében tojáskeresés is volt. A tavaszi szünidőt mozilátogatással zártuk, a Lúdas Matyi című magyar rajzfilm megtekintésével.