Emberöltő

Alapítvány

5540 Szarvas, Kossuth u. 56-58.

Adószám: 18390423-1-04

Emberöltő Alapítvány

Nyitott tanodai programok – Csodaszarvas Tanoda

Author picture

Ez évi első nyitott tanodai programunkat olyan eseményen tartottuk, amelyre sok család látogatott el, ahol kisebb gyerekek vannak. A Szarvasi Család- és Gyermekjóléti Központ és a Biztos Kezdet Gyerekház közös megvalósítási helye volt az országosan meghirdetett  „Gyereket a magasba!” programnak. Második nyitott tanodai programunkat szintén olyan eseményen valósítottuk meg, ahol sok kisgyermekes család vett részt, a Városi Gyermeknapon. Aláírást gyűjtöttünk, a tanodát bemutató szórólapokat osztottunk és sokat beszélgettünk az érdeklődőkkel a tanodáról. Az esemény kiváló volt a bemutatkozásra, hiszen sok szülő és óvodáskorú gyermek volt jelen, akik lehet, hogy egyszer majd tanodás diákok lesznek.

Olvasásra ajánljuk még

Barkácsoljunk valamit

Technikai foglalkozások keretében a gyerekek barkácsolni, papírból hajtogatni szoktak az egyik önkéntes kollégánkkal.

Csodaszarvas Tanoda Mix

Napi szinten zajló tantárgyi korrepetálásokkal, tanulásuk támogatásával, iskolai lemorzsolódást megelőző programokkal ösztönözzük tanulóinkat a tanulásra, továbbtanulásra.

„Játsszunk, játsszunk!” (Csodaszarvas Tanoda)

A gyermekek a játék által fedezik fel környezetüket és ismerik meg önmagukat és saját képességeiket, határaikat. Egy gyermek egészséges fejlődése szempontjából elengedhetetlen szerepe van a játéknak.