Közeleg az év vége, rendszeresen figyeljük a tanulók tantárgyi előmenetelét. Napi szinten zajló tantárgyi korrepetálásokkal, tanulásuk támogatásával, iskolai lemorzsolódást megelőző programokkal ösztönözzük tanulóinkat a tanulásra, továbbtanulásra. Társasjáték pedagógiai módszerekkel fejlesztjük készségeiket, életmód- és élménypedagógiai elemekkel tesszük változatossá tanodai mindennapjaikat.  Havi rendszerességgel tartunk csoportos és – szükség esetén – egyéni mentálhigiénés foglalkozást.

A Csodaszarvas Tanoda minden munkatársa elvégezte a Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány „Mi a pedofília, és mik a legfontosabb tudnivalók a gyermekekkel szembeni szexuális erőszakról?” elnevezésű online képzését.

„Játsszunk, játsszunk!” (Csodaszarvas Tanoda)

A gyermekek a játék által fedezik fel környezetüket és ismerik meg önmagukat és saját képességeiket, határaikat. Egy gyermek egészséges fejlődése szempontjából elengedhetetlen szerepe van a játéknak.