Emberöltő

Alapítvány

5540 Szarvas, Kossuth u. 56-58.

Adószám: 18390423-1-04

Emberöltő Alapítvány

Kézműves foglalkozások 2023.

Author picture

Az ősz és az év végi ünnepvárás időszaka alatt számos alkalmat kínáltunk tanodás gyermekeink számára, hogy ügyeskedjenek, kibontakoztathassák kreativitásukat. Őszi alkotásaikat maguk gyűjtötte falevelekből, termésekből készítették. Együtt öltöztettük a tanodát őszi színekbe, készítettünk ablakdíszeket. A téli évszakváltáskor szintén együtt teremtettük meg az ünnepvárás hangulatát magunk által készített dekorációval. Só-liszt gyurmából készítettünk halloween témájú figurákat. Gyönyörű angyalkákat és karácsonyfa díszeket öntöttünk gipszből. Advent időszaka, a gyertyagyújtások, a mikulásvárás, apró ajándékok készítése szeretteiknek meghatározta az év utolsó hónapjainak kézműves foglalkozásait. Idén sem maradt el a mézeskalács sütés-díszítés.

Olvasásra ajánljuk még

Gyermeknap Békésszentandráson

Békésszentandrás Nagyközség Önkormányzata 2024. június 16-án rendezte meg a településen a Gyermeknapot, melyen az Emberöltő Alapítvány Csillagtúra Tanoda is részt vett.

Barkácsoljunk valamit

Technikai foglalkozások keretében a gyerekek barkácsolni, papírból hajtogatni szoktak az egyik önkéntes kollégánkkal.

Csodaszarvas Tanoda Mix

Napi szinten zajló tantárgyi korrepetálásokkal, tanulásuk támogatásával, iskolai lemorzsolódást megelőző programokkal ösztönözzük tanulóinkat a tanulásra, továbbtanulásra.