Kézműves foglalkozások 2023.

Az ősz és az év végi ünnepvárás időszaka alatt számos alkalmat kínáltunk tanodás gyermekeink számára, hogy ügyeskedjenek, kibontakoztathassák kreativitásukat. Őszi alkotásaikat maguk gyűjtötte falevelekből, termésekből készítették. Együtt öltöztettük a tanodát őszi színekbe, készítettünk ablakdíszeket. A téli évszakváltáskor szintén együtt teremtettük meg az ünnepvárás hangulatát magunk által készített dekorációval. Só-liszt gyurmából készítettünk halloween témájú figurákat. Gyönyörű angyalkákat és karácsonyfa díszeket öntöttünk gipszből. Advent időszaka, a gyertyagyújtások, a mikulásvárás, apró ajándékok készítése szeretteiknek meghatározta az év utolsó hónapjainak kézműves foglalkozásait. Idén sem maradt el a mézeskalács sütés-díszítés.