Emberöltő

Alapítvány

5540 Szarvas, Kossuth u. 56-58.

Adószám: 18390423-1-04

Emberöltő Alapítvány

Jónak lenni jó

Author picture
Jónak lenni jó

Néhány nappal ifj. Precskó Sándor és családja segítésére rendezett Jótékonysági est után örömmel számolhatunk be az eredményekről. Szombat este 250 ember fogadta el a meghívásunkat és jött el az Árpád Szálló dísztermébe, hogy ezen a módon is segítse a család számára szervezett gyűjtést. Örömmel mondhatjuk, hogy a 250 belépő árát, 1.250 000 forintot átutaltunk a családnak. Tehettük ezt azért, mert az est szervezésének és lebonyolításának teljes költségét jószándékú, segíteni akaró magánszemélyek, vállalkozások, cégek biztosították, amit ezen a módon is tisztelettel köszönünk meg.

Jó hír továbbá, hogy a este során 185 000 forintért vásároltak támogatói jegyeket a résztvevők. Mindezekkel együtt az Emberöltő Alapítvány elkülönített számlájáról eddig összesen 3.670.000 forint került átutalásra a család elkülönített számlájára.

Az elkülönített számlát március végéig tartja nyitva az Emberöltő Alapítvány és eddig az időpontig van lehetőség támogatói jegyek vásárlására is a székhelyen.

Folytatódik a kupakgyűjtés is, azt szintén a Családsegítő Szolgálat Kossuth utcai központjába lehet bevinni.

forrás: newjsag.hu – Emberöltő Alapítvány – 2016. február 27.

Olvasásra ajánljuk még

Barkácsoljunk valamit

Technikai foglalkozások keretében a gyerekek barkácsolni, papírból hajtogatni szoktak az egyik önkéntes kollégánkkal.

Csodaszarvas Tanoda Mix

Napi szinten zajló tantárgyi korrepetálásokkal, tanulásuk támogatásával, iskolai lemorzsolódást megelőző programokkal ösztönözzük tanulóinkat a tanulásra, továbbtanulásra.