Emberöltő

Alapítvány

5540 Szarvas, Kossuth u. 56-58.

Adószám: 18390423-1-04

Emberöltő Alapítvány

Húsvéti családi készülődés a Csodaszarvas Tanodában

Author picture

Az elmúlt években népszerű családi húsvéti programon idén sem maradhatott el a tojásfestés írókával. A Nagypéntek előtti csütörtök a tavaszi szünidő első napjaként nagyszerű alkalmat nyújtott az esemény megtartásához. A szünidei felügyeletet kérő gyerekekkel együtt készítettünk szendvicseket, kókuszgolyót, gyümölcstálat a délutáni programra. Megfőztük a kifestésre váró tojásokat is. Ebéd után minden készen állt a szülők, testvérek fogadására. Megérkezett vendégünk Lestyan György is, akinek a vezetésével valósult meg különleges kézműves programunk. Írókát, viaszt, aranyport is hozott magával, melyek segítségével díszes tojások készültek. Az alkotás és az együttlét öröme egy vidám délutánt eredményezett.

 

Olvasásra ajánljuk még

Gyermeknap Békésszentandráson

Békésszentandrás Nagyközség Önkormányzata 2024. június 16-án rendezte meg a településen a Gyermeknapot, melyen az Emberöltő Alapítvány Csillagtúra Tanoda is részt vett.

Barkácsoljunk valamit

Technikai foglalkozások keretében a gyerekek barkácsolni, papírból hajtogatni szoktak az egyik önkéntes kollégánkkal.

Csodaszarvas Tanoda Mix

Napi szinten zajló tantárgyi korrepetálásokkal, tanulásuk támogatásával, iskolai lemorzsolódást megelőző programokkal ösztönözzük tanulóinkat a tanulásra, továbbtanulásra.