Húsvéti családi készülődés a Csodaszarvas Tanodában

Az elmúlt években népszerű családi húsvéti programon idén sem maradhatott el a tojásfestés írókával. A Nagypéntek előtti csütörtök a tavaszi szünidő első napjaként nagyszerű alkalmat nyújtott az esemény megtartásához. A szünidei felügyeletet kérő gyerekekkel együtt készítettünk szendvicseket, kókuszgolyót, gyümölcstálat a délutáni programra. Megfőztük a kifestésre váró tojásokat is. Ebéd után minden készen állt a szülők, testvérek fogadására. Megérkezett vendégünk Lestyan György is, akinek a vezetésével valósult meg különleges kézműves programunk. Írókát, viaszt, aranyport is hozott magával, melyek segítségével díszes tojások készültek. Az alkotás és az együttlét öröme egy vidám délutánt eredményezett.