Emberöltő

Alapítvány

5540 Szarvas, Kossuth u. 56-58.

Adószám: 18390423-1-04

Emberöltő Alapítvány

Farsang – Családi Nap a Csodaszarvas Tanodában

Author picture

Idén február 16-án, pénteken került sor első családi programunkra a farsangi mulatság keretében. Az esemény előtti hetekben már készülődtünk, a gyerekek izgatottan szervezték, milyen jelmezben vesznek részt. Előzőleg megbeszéltük szülőkkel és gyerekekkel, hogy nem kell nagy dolgokra gondolni a jelmezbe öltözéshez. Sokféle mesterséghez, hobbihoz, tevékenységhez köthető egyszerű öltözék is megtalálható minden otthonban. „Egy kötény, fakanál, máris te vagy a szakács. Lehetsz focista a tesi-cuccodban, karton-koronggal a hasadon tükörtojás vagy pizza, seprűvel a kezedben főkötőben takarítónő vagy boszi… J.” Az előkészületeknek hála, sok színes farsangi egyéniség jelent meg a rendezvényen. A fánk sütés sem maradt el, a gyerekek mindenben segédkeztek. Került az asztalra sütemény, szendvics, üdítő, tea és gyümölcs is. A jelmezes bemutatón az első 3 helyezettet díjaztuk, de minden jelmezes kapott valami ajándékot. Volt zene jókedv, humor, játékok.

Olvasásra ajánljuk még

Gyermeknap Békésszentandráson

Békésszentandrás Nagyközség Önkormányzata 2024. június 16-án rendezte meg a településen a Gyermeknapot, melyen az Emberöltő Alapítvány Csillagtúra Tanoda is részt vett.

Barkácsoljunk valamit

Technikai foglalkozások keretében a gyerekek barkácsolni, papírból hajtogatni szoktak az egyik önkéntes kollégánkkal.

Csodaszarvas Tanoda Mix

Napi szinten zajló tantárgyi korrepetálásokkal, tanulásuk támogatásával, iskolai lemorzsolódást megelőző programokkal ösztönözzük tanulóinkat a tanulásra, továbbtanulásra.