Emberöltő

Alapítvány

5540 Szarvas, Kossuth u. 56-58.

Adószám: 18390423-1-04

Emberöltő Alapítvány

Gyermeknap Békésszentandráson – 2022. 05. 29.

Mindenki nagyon készült a gyermeknapra. Vasárnap 14 órától 18 óráig tartott a rendezvény. Sajnos nem volt jó idő, hűvös volt, de legalább elállt az eső. A tanoda is kivonult. Vittünk lufikat, szörpöket, szórólapokat, molinót, igyekeztünk népszerűsíteni a tanodát. Többen érdeklődtek, hogy lehet és kiknek igénybe venni ezt a szolgáltatást. Nagyon jó dolognak tartották, szívesen jelentkeztek volna többen is. 1-2 óra elteltével jobb idő lett, sok gyerek megjelent a sportpályán, rengeteg játék kipróbálására volt lehetőség. Nagyon tetszett mindenkinek a csak természetes anyagból készült játékok. Régi idők emlékeit hozta vissza a gólyaláb, malom játék, teknőből horgászható fa halacskák, és még sok más ötletes játék. Ezeknél a játékoknál mindig zsúfoltság volt. Kaptak a gyerekek palacsintát, pizzát, csokoládét, üdítőket, mindezeket térítésmentesen. Kivonult a tűzoltóság is, meg lehetett tekinteni az autó belsejét, lehetett kérdezni. A rendőrautó is nagy népszerűségnek örvendett. A színpadon többféle szórakoztató program zajlott. A tanodás gyerekek és mások is jól érezték magukat.  Este 18 órakor ért véget a gyermeknap Békésszentandráson.

Békésszentandrás, 2022.05.29.

Dr.Mótyán Pálné
tanoda munkatárs

 

Olvasásra ajánljuk még

Vakáció – nyári egyveleg

Gyakori vendégei voltunk a város játszótereinek, s közkívánatra nagyon sokat fürödtünk a Holt-Körösben a Városi Strandon.

Hajókirándulás a Szarvasi Holt-Körösön

Utunk során sok érdekes információt osztott meg a gyerekekkel az élővilágról, teknősöket, vadkacsákat láttunk, megcsodáltuk a mocsári ciprusokat, a holtág jobb és bal partján lévő neves épületeket, szobrokat ismertette.