Emberöltő

Alapítvány

5540 Szarvas, Kossuth u. 56-58.

Adószám: 18390423-1-04

Emberöltő Alapítvány

Egy hét hagyomány

Author picture

2010. július 12–16-ig a Békés Megyei Önkormányzat BMÖ/02-497-88/2010 számú pályázati támogatásával Kézműves Alkotó Tábort valósított meg a szarvasi Emberöltő Alapítvány többségében halmozottan hátrányos helyzetű gyerekek számára. Táborunkban harmincöt gyerek alkotott és ismerkedett a helyi hagyományokkal és érezte magát remekül ez alatt az egy hét alatt. Délelőttönként játékmestereink irányítása mellett készültek a szebbnél szebb alkotások. A közös ebéd után a délutánokat a szabadban töltöttük. Kellett is a mozgás a sok-sok alkotás után, hogy másnap újra frissen és tele ötletekkel, alkotni vágyással érkezzünk a táborba. Voltunk íjászkodni, jártunk a fürdőben, bográcsoltunk és főleg rengeteget beszélgettünk, nevettünk. A pénteki napot szintén a Békés Megyei Önkormányzat támogatásának köszönhetően fürdőzéssel töltöttük a Gyopárosi Fürdőben. Élményekben gazdag hét volt, ilyenben ezeknek a gyerekeknek ritkán van része.

Köszönjük a támogatást!

Gombár Györgyné, Emberöltő Alapítvány

forrás: Szarvas és Vidéke hetilap – 2010. 12. 09.

Olvasásra ajánljuk még

Gyermeknap Békésszentandráson

Békésszentandrás Nagyközség Önkormányzata 2024. június 16-án rendezte meg a településen a Gyermeknapot, melyen az Emberöltő Alapítvány Csillagtúra Tanoda is részt vett.

Barkácsoljunk valamit

Technikai foglalkozások keretében a gyerekek barkácsolni, papírból hajtogatni szoktak az egyik önkéntes kollégánkkal.

Csodaszarvas Tanoda Mix

Napi szinten zajló tantárgyi korrepetálásokkal, tanulásuk támogatásával, iskolai lemorzsolódást megelőző programokkal ösztönözzük tanulóinkat a tanulásra, továbbtanulásra.