Csodaszarvas Tanoda – Online oktatás – digitális kompetencia fejlesztés

Március 8-tól tanodás gyermekeink tantermen kívüli oktatásra tértek át.

Tanodánkat nem érte felkészületlenül a rendelet, hiszen az előző évben már sok tapasztalatot szereztünk. A családokat tájékoztattuk, hogy az online oktatás alatt a tanodában minden tárgyi feltétel adott a tanuláshoz. Számítógépek, tabletek, interaktív tábla használat mellett a tanoda munkatársaitól, óraadó pedagógusainktól, korrepetáló tanárainktól minden segítséget megkapnak a gyerekek a tanuláshoz.

Idén új elemmel bővült a tanoda által nyújtott szolgáltatások köre.

A digitális kompetencia fejlesztés eddig is jelen volt, de ezévtől még nagyobb hangsúlyt kap. Ezt szolgálja új interaktív táblánk is, mely segítségével felfedezhetik gyermekeink az internet hasznos világát.