Emberöltő

Alapítvány

5540 Szarvas, Kossuth u. 56-58.

Adószám: 18390423-1-04

Emberöltő Alapítvány

Csillagtúra – óvjuk környezetünket

Author picture

Óvjuk környezetünk tisztaságát, – higiénia fontossága

2022.05.06.

Iskola után gyülekeztek a gyerekek, szülők testvérek a Tanodában.  Már hónapok óta tervezzük és előkészítettük, hogy amikor beköszönt a tavasz, akkor közösen szépítjük a közvetlen környezetünket. Összeszedtük a letört ágakat, felgereblyéztük a szél által összekuszált, lehullott leveleket.

Munka közben beszélgettünk, hogy ki mivel tudná még szebbé tenni az udvarunkat. A virágok gondozása és egynyári virágok vetése is megtörtént. A környezetünk szépítése mellett foglalkozni kell a saját szervezetünkkel, testünkkel felfrissítésével is.

Munka közben nagyon megéheztünk, közösen szendvicseket készítettünk és jóízűen elfogyasztottuk.

Az uzsonnát kötetlen beszélgetés követte, amelybe sok aktualitás is bekerült: járványhelyzet, iskolai beíratások, felvételik.  Legfontosabb témák: a környezetvédelem, egészséges életmód és a sok mozgás fontossága. Alapvető higiénés szabályok fokozott betartása közösségünkben a járványveszély csökkenésének ellenére is.

Békésszentandrás, 2022.05.06.

Dr. Kantiné Szín Mária
tanoda munkatárs

Olvasásra ajánljuk még

Barkácsoljunk valamit

Technikai foglalkozások keretében a gyerekek barkácsolni, papírból hajtogatni szoktak az egyik önkéntes kollégánkkal.

Csodaszarvas Tanoda Mix

Napi szinten zajló tantárgyi korrepetálásokkal, tanulásuk támogatásával, iskolai lemorzsolódást megelőző programokkal ösztönözzük tanulóinkat a tanulásra, továbbtanulásra.