Emberöltő

Alapítvány

5540 Szarvas, Kossuth u. 56-58.

Adószám: 18390423-1-04

Emberöltő Alapítvány

VITAMIN NAP BÉKÉSSZENTANDRÁSON

Author picture

Hagyományosan ebben az évben is megrendezésre került a Vitamin nap. Mindig augusztus elején egy szombati napot jelöl ki településünk önkormányzata, ami most 13-a volt.  Már csütörtök délután elkezdődött  Tanodánk sátrának a helyének kijelölésével. A Tanoda munkatársak pénteken délután előkészítették a gyermekek és családtagjainak szánt gyümölcssalátát.  Szombaton a színpadon folyamatosan színes bemutatókkal mutatkoznak be településünk büszkeségei, jó példával előállva és a toborzás céljával. Tanodánk is szórólapokkal és beszélgetéssel igyekezett a következő tanév új tanodásait tájékoztatni a lehetőségekről. Délután a szarvasi tanodások is kibicikliztek a rendezvényre. Természetesen a helyszín alkalmas a kikapcsolódásra a vízparton és a vízben is.  A szórakozásra is jutott idő. A gyermekeket ugráló vár várta és különböző zenei előadók is emelték a rendezvény színvonalát. Az idén sem maradt el csapatok főzőversenye, amit erre a rendezvényre összeáll zsűri minősített.

A gyerekek a szüleikkel együtt jöttek, öröm volt látni, hogy a közös programokon együtt vesznek részt. A nagy nyári meleget a hűs gyümölcssaláta enyhítette a gyermekeink és családtagjaik számára.

Nagyon jól sikerült a délután, mindenki jót beszélgetett.

Olvasásra ajánljuk még

Barkácsoljunk valamit

Technikai foglalkozások keretében a gyerekek barkácsolni, papírból hajtogatni szoktak az egyik önkéntes kollégánkkal.

Csodaszarvas Tanoda Mix

Napi szinten zajló tantárgyi korrepetálásokkal, tanulásuk támogatásával, iskolai lemorzsolódást megelőző programokkal ösztönözzük tanulóinkat a tanulásra, továbbtanulásra.