„TÖKNAP” (HALLOWEEN) – CSALÁDI NAP

Október 29-e az őszi szünetben különleges nap volt. Ismét családi összejövetelt tartottunk, „töknapot”. Itt voltak velünk tanodás gyermekeink szülei, testvérei is. Délelőtt tökös süteményt sütöttünk a gyerekek közreműködésével.

Miután előkészítettük a tököket a faragáshoz, a nagyobb fiúk segítettek a tökök tetejének felnyitásában és belsejük kivájásábana kisebbeknek. A testvérek is bekapcsolódtak, jutott faragni való tök mindenkinek. Az alkotások elkészültével szavazásra bocsátottuk, kié a legszebb, legérdekesebb, legfélelmetesebb tökfej. Az alkotásokat tábla csokoládéval jutalmaztuk, mindenkié a legszebbnek bizonyult, így senki nem maradt csoki nélkül.

Végül az elkészült tökfejeket mécsessel a belsejükben kiállítottuk a tanoda külső párkányára közszemlére.

Barkácsolás 2023

Idén új lehetőséggel bővült a szabadidő hasznos eltöltése: tanodánk barkács állványokat kapott, hozzá barkács eszközöket

Kézműves foglalkozások 2023.

Az ősz és az év végi ünnepvárás időszaka alatt számos alkalmat kínáltunk tanodás gyermekeink számára, hogy ügyeskedjenek, kibontakoztathassák kreativitásukat.