Emberöltő

Alapítvány

5540 Szarvas, Kossuth u. 56-58.

Adószám: 18390423-1-04

Emberöltő Alapítvány

„TÖKNAP” (HALLOWEEN) – CSALÁDI NAP

Október 29-e az őszi szünetben különleges nap volt. Ismét családi összejövetelt tartottunk, „töknapot”. Itt voltak velünk tanodás gyermekeink szülei, testvérei is. Délelőtt tökös süteményt sütöttünk a gyerekek közreműködésével.

Miután előkészítettük a tököket a faragáshoz, a nagyobb fiúk segítettek a tökök tetejének felnyitásában és belsejük kivájásábana kisebbeknek. A testvérek is bekapcsolódtak, jutott faragni való tök mindenkinek. Az alkotások elkészültével szavazásra bocsátottuk, kié a legszebb, legérdekesebb, legfélelmetesebb tökfej. Az alkotásokat tábla csokoládéval jutalmaztuk, mindenkié a legszebbnek bizonyult, így senki nem maradt csoki nélkül.

Végül az elkészült tökfejeket mécsessel a belsejükben kiállítottuk a tanoda külső párkányára közszemlére.

Olvasásra ajánljuk még

Vakáció – nyári egyveleg

Gyakori vendégei voltunk a város játszótereinek, s közkívánatra nagyon sokat fürödtünk a Holt-Körösben a Városi Strandon.

Hajókirándulás a Szarvasi Holt-Körösön

Utunk során sok érdekes információt osztott meg a gyerekekkel az élővilágról, teknősöket, vadkacsákat láttunk, megcsodáltuk a mocsári ciprusokat, a holtág jobb és bal partján lévő neves épületeket, szobrokat ismertette.