Emberöltő

Alapítvány

5540 Szarvas, Kossuth u. 56-58.

Adószám: 18390423-1-04

Emberöltő Alapítvány

Tanodák éjszakája 2023. – Csillagtúra tanoda

Author picture

Június 16-án a Csodaszarvas tanodával közösen rendeztük meg az országos felhívásnak eleget téve a Tanodák éjszakája programot. A tanoda külső helyszínét színes égőkkel, lufikkal díszítettük fel. Meghívásunknak eleget téve Petruska László r. százados előadását hallgattuk meg a nyár veszélyeiről, a kerékpározás szabályairól. 16 órától gyalogtúrára indultunk a helyi mesterséges tóhoz. Ezután a vacsora következett, majd vetélkedővel. Mikor kezdett sötétedni, kezdődött a kincskeresés lámpafénynél.  Különböző mondatokat kellett megtalálni az udvaron, amit összegyűjtöttek a gyerekek. Felolvasták mindegyiket, beletették az előre elkészített időkapszulába, aztán közösen elásták az udvaron.

Nagyon élvezték a gyerekek a programokat, sokan voltunk, senki sem akart hazamenni. Este 10 órakor lett vége a Tanodák éjszakájának.

Békésszentandrás, 2023.06.19.

Dr. Mótyán Pálné
tanoda munkatárs

 

Olvasásra ajánljuk még

Barkácsolás 2023

Idén új lehetőséggel bővült a szabadidő hasznos eltöltése: tanodánk barkács állványokat kapott, hozzá barkács eszközöket

Kézműves foglalkozások 2023.

Az ősz és az év végi ünnepvárás időszaka alatt számos alkalmat kínáltunk tanodás gyermekeink számára, hogy ügyeskedjenek, kibontakoztathassák kreativitásukat.