Mikulás napi családi program

2022. december 9-én tartottuk Mikulás napi ünnepségünket kicsit összekötve az Adventi ünnepkörrel. Karácsonyi asztali díszt készítettünk kézműves program keretében. A gyerekek fatörzsből levágott karikákra készíthettek ünnepi dekorációt. Rengeteg zöld növénnyel, termésekkel, különböző díszekkel ragasztó pisztoly segítségével dolgozhattak. Nagyon nagy sikere volt, gyönyörű munkák születtek, alkotásaikat hazavihették otthonuk díszítésére.

Természetesen nem maradtak el az édességekkel teli mikuláscsomagok sem.

Fontosnak tartjuk hagyományaink ismeretét, szeretetét átadni gyermekeinknek. Az Adventi gyertyagyújtások, a Lucabúza ültetés és mézeskalács sütés/díszítés sosem marad ki decemberi programjainkból.

Barkácsolás 2023

Idén új lehetőséggel bővült a szabadidő hasznos eltöltése: tanodánk barkács állványokat kapott, hozzá barkács eszközöket

Kézműves foglalkozások 2023.

Az ősz és az év végi ünnepvárás időszaka alatt számos alkalmat kínáltunk tanodás gyermekeink számára, hogy ügyeskedjenek, kibontakoztathassák kreativitásukat.