Emberöltő

Alapítvány

5540 Szarvas, Kossuth u. 56-58.

Adószám: 18390423-1-04

Emberöltő Alapítvány

Csillagtúra Tanoda – Családi Nap – 2021. 07. 31.

Author picture

Családi Nap- Békésszentandrás Sport Telep-2021.07.31.

Békésszentandrás Nagyközség Önkormányzata szervezésében idén július 31-én került megrendezésre a Családi Nap.
Az eseményen minden évben részt vesz a Csillagtúra Tanoda is.

Ebben az évben is a résztvevők támogatást kaptak a helyi Önkormányzattól, így a Tanodánk is támogatásban részesült, amit ezúton is köszönünk szépen!

Idén úgy döntöttünk, hogy piknik jellegű finomságokkal várjuk a gyerekeket, szülőket és mindenkit, aki megtiszteli a sátrunkat.
A tanoda munkatársai, időt, energiát nem sajnálva készültek a napra!
Megszerveztük az előkészületeket, a bevásárlást, a kiszállítást a helyszínre és megbeszéltük, ki milyen finomsággal készül. Munkatársaimmal 5 féle süteményt sütöttünk, és több tálca szendvicset is készítettünk. A gyümölcs kínálat, alma, narancs, őszibarack, banán, szilva is folyamatosan jelen volt az asztalon.
Frissítőnek gyümölcsös üdítő és szódavíz került a poharakba.

Nagyon jó, forgalmas helyen volt a sátrunk, így sok érdeklődőnek tudtunk felvilágosítást adni a Tanoda lényegéről.
A gyerekek és szüleik, testvéreik folyamatosan érkeztek, beszélgettünk, játszottak, és amikor elfáradtak újra visszatértek a sátrunkhoz.

A sátrunknál megálló kedves érdeklődőket megkínáltuk minden finomságból, a gyümölcsnek különösen nagy sikere volt, tekintettel a nagy melegre. A gyermekeknek csoki is járt, aminek nagyon örültek

Gyorsan repült az idő, folyamatosan érkeztek hozzánk az érdeklődők, a nap végére minden elemózsia elfogyott és a látogatóink létszáma több mint 130 fő volt.

Mindenki jól érezte magát, sok új ismeretséget szereztünk és a településen élők, illetve az itt nyaralók is megismerkedhettek a Tanodánkkal.
Igazán tartalmas, eseménydús, vidám napot tölthettünk együtt.

Köszönjük a támogatóknak és résztvevőknek, hogy megtisztelték a Tanodánkat, reméljük jövőre újra találkozunk

 

Olvasásra ajánljuk még

Barkácsolás 2023

Idén új lehetőséggel bővült a szabadidő hasznos eltöltése: tanodánk barkács állványokat kapott, hozzá barkács eszközöket

Kézműves foglalkozások 2023.

Az ősz és az év végi ünnepvárás időszaka alatt számos alkalmat kínáltunk tanodás gyermekeink számára, hogy ügyeskedjenek, kibontakoztathassák kreativitásukat.